top of page

Засідання творчої спільноти вихователів Могилів-Подільської міської територіальної громади

01.12.2022р., на базі Карпівського ЗДО, відбулось онлайн-засідання творчої спільноти вихователів Могилів-Подільської територіальної громади "Ми українці-незламний народ" на тему: "Громадсько-соціальне виховання" (проблема і тема війни), метою якого було розкрити зміст громадсько-соціального виховання, висвітлити основні підходи щодо практичного впровадження засобами інтеграції різних видів діяльності, розвивати соціальну компетентність педагогів.

Розпочалось засідання хвилиною мовчання та дитячим телебаченням с.Карпівка, директор Косіянчук Л.О. ознайомила усіх присутніх з тематичною презентацією,а вихователями нашого закладу було продемонстровано ряд практичних вправ та занять.

Завершилось засідання флешмобом від дітей та батьків закладу, дитячим телебаченням с. Карпівка та підсумками консультанта ЦПРПП Величко О.П..

Сподіваємось, що переглянувши наше засідання, вихователі нашої громади отримали багато цікавої та корисної інформації для подальшого використання в своїй роботі.



9 просмотров0 комментариев

Грант для студентів та абітурієнтів Могилів-Подільської ТГ

Соціальна програма Scholarship запрошує студентів та абітурієнтів Могилів-Подільської міської територіальної громади взяти участь у проєктах та отримати безкоштовне навчання. Scholarship — це спеціаль

bottom of page